Direktlänk till inlägg 10 april 2009

Nostalgin överstökad... för ni iaf ;)

Av Ulrika - 10 april 2009 13:40


Japp, nu är det färdignostalgerat. Satt tidigare och fluktade på youtube när jag kom in på barnprogram. Och döm om min förvåning när det fanns klipp från way back.. kanske inte så himla bra kvalla men den duger ju.


Nu har jag skurat golvet i Skrymslet igen. Tänk nötta nötta golv, en fd toa med dusch (under trappen-fiffigt? mjaee) och den är så nött att allt verkar fastna.

Vi har kattlådan där nu. Och särskilt Allis gräver ordentligt så det kommer kattsand utanför, och den kattsanden luktar, mest kattsand faktiskt men ändå inte gott.

Homer han är en riktig karl, han går in på toan, vräker ur sig det som behövs och sen går han. Inget fisförnämlighet här inte.

Allis som kommer senare känner sig ju nödgad att åtgärda Homers lämningar innan hon kan göra sitt. Eeh, paralleller till Människovärlden? Känns fenomenet igen? Jaa, faktiskt.


Inte nu så att Maken går på toan och inte spolar efter sig. Nää, där går då gränsen för mig. Däremot så åker jag på allt skitgöra. Maken är nämligen Kräsen. Joo, och då måtte man ju vala tnäll och tolka bolt allt äckligt så han tlipper *dryper av sarkasm* *fast flinar också*


Maken t.o.m spydde (innan min tid dock) flera gånger när han skulle skura upp i sitt hus, i källaren när dom fick lov att komma och spola upp avloppet.

Jamena, en dm skitkablar, papper och piss är väl inget att skryta med. Och vaddå, hela kvarterets lämningar... skärp dig.

Ok, jag skulle också tycka det vara äckligt att skotta (jo, han fick skotta) upp skiten och gå ut med den i skogen, om och om igen..

Skitäckligt.


Men nu har vi det inte så! Capisce? Nog borda väl en Make tåla lite hårtofsar i avloppet? Tycker jag nog..


Här kommer en händelse i mitt liv gällande hus och skit.
När vi flyttade till vårt nuvarande hus så var det dåligt städat. En gammal tant hade bott där tills hon hamnat på hemmet.


Sonen som är rik som ett troll (mååånga miljoner snackar vi om) han försökte med alla medel slippa allt besvärligt. Han ville att vi skulle ta hans urstädning. Jag sa absolut nej, jag hade ju lejt bort vårt gamla hus flyttstädning för att jag har flera diskbråck och inte orkar.

Han tjatade och tjatade. Om vi tog golven så skulle vi få några garderober uppe. Jag sa att jag inte ville ha hans garderober.

Han frågade om vi tog fönstren skulle vi få hans mammas utemöbler. Jag sa att jag inte ville ha dom för vi har egna.


Dessutom var han snål som fan och jag kände på mig att grejerna han erbjöd var skitfula/gamla.


Då kom han med erbjudandet. Vi kunde köpa deras åkgräsklippare, en gammal men fungerande för en tusenlapp. Vi sa OK.

Då kom nästa erbjudande. Vi kunde få köpta tvättmaskinen för en tusenlapp, den var bara något år gammal, och mamman hade bara tvättat ett par gånger, hon handtvättade mest.

Jag sa nej, tvättmaskinen ingår ju i priset.

Han sa bestämt nej.

Jag sa jaa, det gör den, och gör den inte det så vill vi inte köpa den, vi vill inte ha en toppmatad maskin eftersom vi vill ha tumlare också.

Han trodde mig inte.

Jag sa, ring mäklaren då.

Han sa att han skulle göra det.


Han ringde en halvtimme senare. Jo, tvättmaskinen ingick i husköpet. Men nu var det så att en granne hade velat köpa gräsklipparen och om vi bjöd, just det, en tusenlapp till för den så skulle vi få den.

Jag sa nej, jag är inte med på en budgivning på en klippare vi knappt ville ha.


Surt sa räven. Tänk er en mångmiljonär, som har makt och medel att leja en firma för städning och saksortering. Nej, när vi kom till huset var golv och fönster skitiga. Hela ena bodan var full i skräp, gamla kylar och möbler.

Jag fick ringa och säga att dom fick komma och hämta eländet, vilken himla typ va? Han kom när vi inte var hemma och tog det värsta bara, och vi iddes inte ringa igen, ville bara bli av med honom.


Sen hade han mage att ringa tre månader senare och då ville han ha mammas hallampa. För det började ju bli mörkt och hon hade ingen!

Jag sa, kom du och hämta lampan, vi ska ändå ha en ny, för den är ju trasig.


Den var lite mer trasig när han hämtade den, om man säger som så.. *hämnden är ljuvsmil*


Fast poängen är ju att filtret i den "nya" tvättmaskinen och golvbrunnen i badrummet var FULL med kärringens hår, full med ludd och hår.. säkert könshår också.. *hurvas*

Det är ju en sak med ens eget hår och elände, men andras.. huvva.


Tja, inaffsädd


Tjillevippen.. kanske man skulle leta upp Nils Karlsson pyssling på youtube och lägga ut? Nej, nu är det nog med nostalgi..så tjillevippen allihopa!

;)

 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

10 april 2009 15:40

*skrattar* Eh låter som en schysst blogg att sitta och käka vid..
Allvarligt jag har svårt för en del av det du skriver om, bla mina egna hårtussar i avloppet eftersom jag har halvlångt mörkt hår*yeek* hade iofs varit samma om jag varit blond*kom på* Sen kväljer jag om någon drar upp snor i munnen och lägger en loska på stan*urp*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

10 april 2009 15:41

Hälsade min son från dig. Han blev generad, men jag såg att han även blev glad. Hälsade tillbaka :-)
Kramis!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika själv

10 april 2009 16:28

Mofs. Ett råd, tänk inte på snorloskor och äckelpäckelhår i avloppet när du äter.
Kan ge sur eftersmak.
Fast du har ju rätt i att blond eller mörk kvittar, lika äckligt är det ju att fiska upp långa testar med hårklet *hurvas*

Snäckan. Va kul att han blev lite glad och hälsade tillbaka. Kul!

;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se