Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Tumlade varma mackor...

Av Ulrika - 13 april 2009 17:39


..För en stund sen tänkte jag duscha och göra mig vacker...*host*...eller eh... ren... tills maken kommer hem.

Vad väntar då i mitt omtumlande badrum?

Jo, en viss doft av varma mackor från tumlaren. Va, hur..varför.. frågorna haglar. Såvitt jag vet var det typ otroligt länge sen jag tumlade en varm macka..


Men nu var lukten där. Öppnade luckan dessutom, och där låg en halvtumlad kudde med lite suspekt lukt. Jag som tycker om att ta ut rena, väldoftande och fluffiga saker från tumlaren.

Och nu fanns där en tjock, stentung kudde som doftade tumlade varma smörgåsar.


Inte vet jag hur det kommer sig. Tyckte tidigare idag att det luktade suspekt från tumlaren, mer bränt och mer eldpotentiellt.

Jag sniffade som värsta blodhunden runt tumlaren, där jag kom åt. Det är nog där problemet ligger. Man kommer liksom inte åt att städa så bra. Av rymlighetsskäl står pelaren i ett hörn, för mig orörbar pga sin tyngd, men hellre rådlös än helt limplös så tog jag fram... vippan ni vet, och vippade runt hela maskinen.

Lite rädd är man ju för en brand faktiskt.


Nå, när fjärde tvätten tumlades så sniffade jag igen, och då nåddes min näsa inte av ett enda os av ev. konstiga besvärliga elsymtom.


Döm då om min förvåning när detta konstiga varma mack-syndrom uppstod.

Vad gjorde jag då?

Tja, vad kan man göra, slog på tumlaren igen i hopp om att det var det blöta innehållet som gjorde lukten. Misstänker dock att jag måste avliva kudden. Den kändes faktiskt redan avliden.


Så jag har nog förlorat en trogen kudde, min kramkudde. En hård och rejäl kudde att greppa om nätterna när åskan går, eller åskan och åskan, mer när värken sätter in. Då har min trogna kudde avlastat axlarna så duktigt.


Till Blocket!

Sökes:

En kudde av fast karaktär. Kramgo och trogen. Du ska gilla sköna nätter och eventuella hemmakvällar i soffan. Du ska vara renlig och fräsch och acceptera mina högst eventuella snarkningar och det eventuella dropp som kan rinna genom min ena mungipa. Alltid redo för mys.

Svar till Kuddlös i norr

 
ANNONS
 
Ingen bild

Humlan

13 april 2009 17:57

Åhh nej, inte favvokudden!

 
Eva me flock

Eva me flock

13 april 2009 18:46

*garvar* tjaa du... va tror du skulle hända om två invalidus får tag på Murphyj...ln!!!! nog lär f...kapet hitta på nåt ännu värre!!!

Så less på skiten... men men, ja antar man vart "hin håle själv" i nåt tidigare liv så man har väl förtjänat detta liv... *ler-bistert* bara för man är åt skogen för snäll...

Neeeeej attans kuddtjyv den där makkapären mr tumlare... ja tror mrs tvättmaskin vart framme å ingått en pakt!
Du!!! ett tips, sätt nånting emellan dessa förälskade tu så dom INTE kan ingå pakter!!! löve mellan maskiner är inge bra!

Ja hoppas du får många napp på blocket... vet hur de é å sakna bästa vännen!!! va vore man som kryppto utan sin "bra-å-ha-vika-ihop-gose-vän"

Vi tar nya tag! gosa me mannen nu... ja vinkade lite försynt när han passerade högakustenbron... ;0) fast han såg nog bara hemskylten *flinar*

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se