Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Sega lördagar..

Av Ulrika - 18 april 2009 13:22


Idag har inget hänt. Igår somnade jag framför tv´n trots att jag hade tänkt undvika detta faktum eftersom Makens polare T var här.

Ville därför undvika ev. snarkningar från min sida. Det gick nog hyfsat, trots flera timmars sömn.


Har alltså sovit gott ;)

Idag har ännu inget av vikt skett från min sida. Intet stygn har kommit över mina fingrar eller via en endaste symaskin i mitt hem.

Hade seriösa planer på ett mastodontprojekt idag. Städning av mitt syrum.

Häromdagen skedde dock ett smärre under. Jag tog itu med klädgarderoben alias kattvindan alias snedtakiga skitutrymmet på vindan.

Japp, så skedde faktiskt. Fick ett anfall av energi och gick igenom garderoben, eller kröp var nog mera sanningen. Hittade kläder i gross och parti. Märkligt nog var många både nya och för små *fattar noll* och dessa lades i kartonger för att vara fit for fight när vikterna anpassats till kläderna.


Sen under denna röjning fick en hel sopsäck sitt innehåll. Kastade kläder, skor, och videoband. Bra att ha kanske jag tänkte trots att ingen video finns i vårt hem sen flera år. Dom åkte i soporna.

Sen har jag en vit låg byrå i detta utrymme. Otroligt dum placering av ett likaledes opraktisk byrå.

Den rymmer nämligen ingenting. Mamma hade underkläder i den för typ 25 år sen. Men den är ny och fin. Ska ta ut den sen och fota och iväg till blocket. Samma gäller en mer antik byrå som står och tar plats.


Vi kommer senast från ett hus på 150kvadratmeter med nåt liknande i biutrymmen i form av förråd och bodor. Nu bor vi i 70 kvadrat, inga garderober och förråd och vi kvävs av grejer.

Affektionsvärden är numera noll eftersom man inte har någon glädje av möbler som står undanstuvade. Därför ska dom bort. Och ge plats åt hyllor och backar för ordning och reda.


Tänkte ta itu med syrummet idag, jag vet att jag sagt det förr, men så är det.

Däremot har latmasken slagit till, samt att det blåser kuling och huset känns superkallt och därför är det mest lämpliga sysselsättningen att kura ihop sig under en filt framför en film.


Men snart ska under sker *går och laddar för stordåd via soffan och filten*


Fridens

;)

 
ANNONS
 
Eva igen .....

Eva igen .....

18 april 2009 14:47

*fniss* jaadu... äre inte tvätt/torktummlare-maskin så äre krympande garderober!! känner till de där sååå väl, förstår inte... hm...*findurerar-igen* KAN de månne vara *hemska-tanke* mr murphy!!!!

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se