Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Shopping ?

Av Ulrika - 20 april 2009 16:25


Har idag fått recept utskrivna. Tack doktorn för Papaverinet! Nu kan gallan gnälla bäst den vill, hehe. Tji fick den.


Så jag shoppade mediciner idag till ett högt värde, tack högkostnadsskyddet!


Vi har det ganska bra när det gäller sådant som mediciner, tänk om man inte hade råd, eller bara kunde köpa när man hade pengar, som i USA. Vojnevojne.

Mina dyraste piller kostar 1400 kr burken, tänk va? Ett litet piller kostar så mycket, jag vet att det är många många mediciner som är otroligt mycket dyrare men är ändå lite förundrad..


Nu har jag skrivit ett mail för mitt tygpaket fastnade i tullen, jäklarns också. Fast även om man åker på tull så är det otroligt mycket billigare än här i Sverige.

Samma tyger med en tredjedel eller en fjärdedel så dyrt. För dom tyger jag vill ha.

Kul att kunna välja och vraka, annars köper man bara exakt vad man behöver av exakt det tyg man vill ha. Inga spontanköp här inte.


Förutom på lördag, varning för spontanköp. Då har vi quiltträff och då kommer det lite tygaffärer dit och då blir man ju sugen när man kan klämma och smeka tygerna lite ;)


Men nog om det. Idag har jag börjat så smått med lite röjning i syrummet, att det ska va så himla tungt att börja röra i röran. Sen när man kommit igång så känns det roligare, då ser man en tillstymmelse till lite reda *längtar*

Ännu syns inget sådant som ens liknar reda.. men snart så.


Japp, så blir det!

Fridens!

;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

kerstin

20 april 2009 18:39

har handlat idag,dock inte tyger(det blir på lördag) men en spik matta,som lag skall ligga på.Tror du att jag blir pigg och frisk av det?

 
Ingen bild

Ulrika

20 april 2009 19:04

Hej Kerstin!! Jag har också filurat på en sådan där spikmatta Shakti el.likn Blir spännande att höra hur det går.
Japp, vi ses på lördag, med stinna plånböcker hehehe..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se