Direktlänk till inlägg 25 april 2009

En sån dag!

Av Ulrika - 25 april 2009 19:42


Hör nu på govänner så ska jag för er berätta, om en dag i Boden det var ej länge sen... *nynnar Astridvisa*


Den dagen var idag och det var så himla toktrevligt. Alltså allt var fantastiskt bra anordnat. Det började kl.13 med mingel och shopping (bara en sån sak va), sen kl.14 var det dags för mat. Lax med fetaost och Västerbottensosttäcke. Hur himla gott det var. Glufsade i mig en försvarlig andel.

Detta trots en stadig frukost. Åt frukost för första gången på evigheter, fil och flingor, åt ju inget igår kväll så det var väl lättförklarat iofs.

Nå,  när detta var ituggat och svalt så var det underhållning. Och vilken underhållning sen. Haradsrevyn kom och spexade för oss. Jättebra.


Sen var det dags för lite mingel och sen dags för kaffe och tårta. Eller tårtor. Räknade inte men jag skulle gissa att det var ett 15-tal olika sorter, vilket medförde att alla tog minst tre olika sorters bitar, och även om man skar snålt så blev tallriken full ändå. Mums.

Det var lite lotteridragningar. Jag vann inte ett jota. Kanske pga att jag inte köpt några lotter men ändå himla snålt, vinst varje gång hade varit bättre. Då hade jag köpt.


Vinster var tyger, quiltar, vin och diverse godsaker, fruktkorgar och jag vet inte allt..

Men som sagt, vann ju inget själv men det var ju kul för dom som vann...inte så kul för mig kanske men för dom *antar*


Väggbonader i salen

Bilden ovan är från lokalen vi var i, sju olika bonader som prydde vägen. Antar att dom var quiltade av Kanonkviltarna från Boden.


Jag erkänner. Jag handlade lite. Eller lite och lite, jag handlade. Fast jag endast tänkte köpa en eller ett par tygbitar så blev det någon till. Och en linjal. Vad jag ska sy med den vet jag inte men fina grejer kan det bli. Det såg jag.


Mina inköp

Bilden ovan visar mina små tygbitar som jag inhandlade. Det bidde mer än ett par men definitivt mindre än en en tygbutik.


Så en trevlig dag med trevligt umgänge. Ryggen är slut men ändå rätt ok. Nöjd med dagen så här länge ;)


Ni då? bissibissi eller lejsi?

;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

kerstin

28 april 2009 19:47

Tack för trevligt sällskap.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se