Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Denna dag som idag är...

Av Ulrika - 15 maj 2009 14:34


Vaknade som sagt sent, kändes som att jag försovit mig och hela dagen var förstörd. Men hoppade glatt (läs släpade) i duschen direkt, fönade håret torr och for till stan och handlade.


Vid vägskälet på väg hem igen mötte jag postiljonen, herregud vad tidiga dom är tänkte jag och körde till postlådorna. När jag klev ur så stod postbilen bakom mig och jag började nervöst småspringa (läs halta som ringaren i Notredame) tillbaka till bilen... Då ropade han ÄR DU N?

Jag svarade då förstås ja eftersom det var jag ju. Då fick jag ett paket i form av en skyffel. Yes. Äntligen en skyffel åt lilla mej.


Ringde Maken och sa att skyffeln kommit samt att vi hade ett paket på Bussgods att avhämta där snarast.

Jag forskade då vad paketet på Bussgods kunde vara och vips var fem minuter av mitt liv borta och svaret stod klart, vem avsändaren var.


Happ, tog en påse fiskbingekorkar och tejpade fast på skyffeln, lade i ett fint och romantiskt kort jag hittade på Domus till Maken och packade in i skyffelsäcken. Ilade iväg till Bussgods och hämtade paketet samt skickade skyffeln ner till Sundsvall. Pust.


Hem igen. Kokade lite te och rostade två mackor. Mumsade i mig dom och myste.

Var förresten in på Coop Forum och köpte några förodlingskrukor, tänkte sätta några frön att förgro. Hittade där ett par blommiga trädgårdsskor som det beskrevs på skylten, vips var jag ägare till ett par sådana.

Dom behövs på stugan tänkte jag. Om jag nu kommer mig dig någongång i år *längtar*


Här är skorna med en skugga av mig som tjusig accesoar. Jag var lite i överkant påpälsad med jacka, för det var jättehärligt väder.


Nedan kommer en bild på hur det ser ut här just idag.

... som ni ser längst ner till vänster så är det kvar lite av snöhögen, isfritt vatten längre ner och i förgrunden läckra oskarpå björkknoppar *snorar lite*

Har inte tagit allergitabletterna, antar det är det och inte förkylning jag känner av.


Så där har jag det här i min del av världen...


Fridens!

;) 
ANNONS
 
Annika undrar nyfiket

Annika undrar nyfiket

15 maj 2009 15:28

Vad i hela fridens dagar skall skyffeln till Sundsvall att göra???
Fiskar de här nere????
*försöker vara smart* ;-)

http://acka.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

15 maj 2009 16:23

Vilka fina skor! Fanns de på Coop? Dit ska jag snart, då ska jag kika efter dem. Såna där som Leila brukar ha i "Leila bakar" (har du sett det?). Trevlig helg!

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se