Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Ny dag nya tag

Av Ulrika - 23 maj 2009 10:47


Är lite bättre i nacken idag, så jag försöker traska omkring och torka lite damm. Det finns damm. Hos mig finns rejält med damm just nu. Dammallergiker beträd min tröskel på egen risk.

Är så less på min bloggagratislayout, har försökt i omgångar att ändra lite men får inte till det. Samtidigt har jag ibland lekt med min blogspotsida, den är inte igång utan jag leker bara lite. Känner för lite förnyelse men vet inte om jag vill lämna bloggagratis heller. Min trogna livskamrat ambivalensen råder över min själ och mitt fysiska tempel.


Vi får helt enkelt se.

Har också suttit och bläddrat i lite quiltböcker, endel bra böcker endel mindre bra. Försöker sortera ut dom mindre bra, för dom tar ju plats på bekostnad av dom bättre. Ganska många sådana böcker har jag märker jag. Vilka pengar jag har lagt ut om jag tänker efter. Men jag älskar att bläddra i dom, så egentligen är dom ju mer vällästa än andra böcker som jag har.

Jag börjar känna skaparlusten återkomma, nu känner jag dock inte kanske lust men ändå inte olust för att städa lite. Ifjol tänkte jag liksom tidigare år att jag ska städa huset ordentligt under sommaren, när jag är hem och tvättar så kan jag ju röja lite under tiden... Ja, tjena.

Har ju gått bra. Inte.

När jag är hem för att t.ex tvätta om sommaren så är det järnet som gäller, kasta in tvätten och sätta igång programmet. Sätta sig vid datorn och kolla läget, hämta böcker och tyger och allt småplock som man glömt och behöver, handla el. likn. Sen plockar man ut tvätten, packar i påsar (om vackert väder) för transport ut till stugan, annars hänga inne och sen järnet ut igen.

Stress är nog ordet.


Jag anser att varje ögonblick hemma är näst intill ett förspillt ögonblick under sommaren. Varför egentligen? Ingen aning. Jag älskar mitt hem, längtar dit på hösten och trivs verkligen. Men på sommaren är huset liksom öde, jag känner nästan oro och vill bara ut igen. Tur jag kör båt själv så jag slipper vänta på Maken. 

Nej, när jag är klar så åker jag ut, med eller utan Make ;)

Det är frihet.

Så fort jag kommer ut till stugan så andas jag ut. Hänger tvätt, vattnar blommor och packar in matvaror. Tar en kopp te och sätter mig med en god bok...

Oj, jag skulle inte ha börjat med detta ämne, nu toklängtar jag ju ut ;)


Nu ska jag ta ett par drag med dammtrasan igen. Kanske når slutet någon gång under dagen *hoppas hoppas*


Fridens!

;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se