Senaste inläggen

Av Ulrika - 9 maj 2009 13:22


Efter en natt utan riktig sömn, icke beroende på något trevligare än en  hemsk säng, för mjuk och nerlegad i mitten. Hemskt, jag sov jättedåligt och vaknade med rutten rygg. Nå, vi stapplade ner till frukosten, som var som en frukost ska vara, inte bästa man varit med om men klart godkänd förstås ;) Mätt blev vi då bägge två.

Vi åt tidigt och gick upp och snoozade en stund, tills bilen skulle mättas med pengar och gick sen ut på stan.

Hittade ett par typ Croqkopior eller hur det stavas åt mig men jag är skeptisk, det som kändes rätt storlek i affären känns lite fel nu. Maken hittade några skor på rea, mer joggingstuk på dom, så nu har han ett par ofjällade skor. Jag varnade honom om hemska åtgärder om jag skådade ett enda f jäll på dessa nya, men jag har ju trots denna skrämselhicka att han kommer hem med dom färdigfjällade.


Vi var ut med kompisarna igår och åt, jag var väl mindre nöjd men pga min egen dumhet och naivitet. Mätt blev vi alla ändå, och stånkade hem till hotellet, där svimmade vi i sängläge och glodde på tv´n.

Inte var vi länge på stan heller idag, dock köpte jag en liten trådmus till min lille kompis-datorn. Och vilken skillnad. Jag är ju inte van pekgrejen så jag klickar hejvilt överallt, och det är ju attans irriterande.


Ikväll ska vi ut och äta godare, nåt riktigt vällagat kött tänkte jag mig. Vi åker hem imorgon mitt på dan någongång. Det ska bli skönt det också, men tomt. Men som vanligt när man är borta ett tag så är det skönt att komma hem igen, se hur kissekatterna har haft det. Hönsmamman är snart tillbaka gullefjunen *ropar mentalt till katterna*


Nu ska vi se en film på filmkanalerna, dom hade inte så mycket intressant, det mesta hade vi sett. Filmer som råkat komma i vår cybervärld....;)


ANNONS
Av Ulrika - 8 maj 2009 20:51


Hej hopp govänner. Är framkommen i Umeå. Rummet är fint, bor högt uppe i Umeås högsta hus, utsikt över älven. Nu är vi mätta och belåtna, Maken är pussad och kramad på, och det är härligt att träffas.

Har även pratat med en quiltare, vi finns överallt ska ni veta.

Maken har också berömt bildbevisen över min röjning, skam vore ju annars för tusan.


Sen så är jag ju så jäkla stolt för awarden jag fått från Mofs. En av mina bloggidoler, hon var stor när jag började.. är ärad och hedrad och himla glad över den..

Klarar dock inte av att klistra in och greja med awardbilden så den kommer på söndag. Tack kära Mofs, den gjorde mig jätteglad. 

Imorgon ska vi shoppa lite skor, både Maken och jag behöver nytt. Jag skulle vilja ha vanliga plastsandaler men även några vanliga skor, ej plast ;)

Maken behöver skor utan fiskfjäll på. Lätt där alltså, eftersom det är svårt att köpa färdigfiskfjällade skor.


När vi kom in på hotellrummet kastade vi oss  tätt omslingrade och hett kyssande ner på sängen, och jag viskade erotiskt i Makens öra-vill du taxera nu?

Maken ville inte det.

Konstigt, jag var ju så sugen *sucka*


Nu ska vi titta på hotellfilmerna käka lite godis och smälta maten lite. Hoppas ni alla har det gott och mår ypperligt alla.

ANNONS
Av Ulrika - 8 maj 2009 09:06


....nja, känner ingen resfeber förutom att jag är rädd att glömma nåt. Man skämtar om att man har dåligt minne men i mitt fall är det så, eller eg. koncentrationssvårigheter. Fibro är en sådan sjukdom där ovanstående är ett symtom, kanske för att det går åt  så mycket kraft att hantera värken att det tar slut och hjärnan orkar inte minnas så bra. Eller nåt?


Hursomhelst så skriver jag lappar, nu har jag en packningslapp. Det är väl en sak om det bara gällde mig, men Maken vill ha ditt som datt, ta en rakhyvel, har jag några fler byxor mm

Så nu har jag packat en liten väska åt mig och två större åt honom, tur man inte ska åka buss.

Nå, nu har jag packat klart och väntar bara på avresa, och vad gör jag då, jo bloggar ;)

Tänkte hinna med en bloggrunda innan jag far trots att jag kommer att kunna se lite under helgen också. Jag tar ju med mig lilleman...min dator alltså.


Nå, lär bli en hektisk helg med mingel och uteliv..NOT hehe, va ska jag ut och göra?

Nej, goda middagar, hotellfrukostar och vanligt umgänge är vad som gäller. Vill ha det så.


Inaffsädd nu så här före avresan, har lite fler kontakter att dra ut...


Ha det så gott govänner vi ses senare,

när jag inte kan hålla mig längre ;)


Av Ulrika - 8 maj 2009 08:31


Har katterna ynglat av sig? Eller klonat sig kanske troligare..

Jag är nämligen full i katter. Undrar om dom känner på sig att mamma ska lämna dom åt sitt öde i dagarna två?

Vi har ingen kattvakt denna gång, våra vanliga kattvakter är ju på samma ställe som vi, och dom klarar sig.

Vatten, en dags ranson blötmat och torrfoder, men ffa mängder med sovställen ;)


Jag är en hönsmamma, jag drar ut kontakter så at dom inte råkar slå på nåt. Inte för att dom ännu slagit på perkulatorn eller strykjärnet, men man vet aldrig.


Åker snart för att se hur Umeborna sköter sig, och jag är sugen på frukostens magiska värld.

nu har jag skrivit detta inlägg prkfingervalsigt för Homer är så kär, han ger sig inte förrens han får komma upp i knät, vandrar på tangentbordet och viftar med svaven i fejset på mig.

Och vem kan neka en så kär katt? Inte jag, så här sitter jag med honom i knät och med ena handen kliandes honom och andra skrivandes...

Av Ulrika - 8 maj 2009 08:28


Ingen kan vara nere med en ballong


-Nalle Puh-

Av Ulrika - 7 maj 2009 22:50


Jag har pysslat med lite packning, Maken vill ju ha tillskott i form av kläder. Tvättmöjligheterna är ju begränsade.

Hoppas på bättre sömn inatt, har ju varit lite väl aktiv sista tiden och det märks på värken.

Men imorgon får jag ju sova bredvid gubben min, då somnar jag väl före skam kan jag tänka mig.

Nå, nu laddar jag mobilen, kameran, dammsugaren (Maken vill ha ner den lilla handjagaren), min lilledator och iPoden.

Allt laddas, iPoden med bilder på hur det ser ut hemmavid, på tomten och på övervåningen. Jag är ...*host* att Maken brinner av intresse av att se mina projekt i sitt färdiga tillstånd.


Avslutar med några tänkvärda rader...

Här är en övning för att hålla dig i form

Upp.......

Ner.......

Upp......

Ner.......

Och så tar vi andra ögonlocket

;)

Av Ulrika - 7 maj 2009 20:39


Nedan visas katternas klösbräda vid ingången till sovrummet. Tänk på att man måste passera mitt syrum för att komma till sovrummet (vad tänkte jag på?). Hade varit bättre tvärtom. Men när vi flyttade in hade jag inte en tanke på syrum, kunde gott sy i köket tänkte jag. Men det blev lite besvärligt förstås.


Nedan inne i sovrummet


Nedan sovrummet från andra hållet, notera teven..


Sisådärja. Så ser det ut på vår ovanvåning, tänk att jag har brunt i sovrummet, vardagsrum och kök ;) va crazy jag är.


Notera dom låga jäkla dörrarna, ni som inte är så lång som jag ni klarar er, och trots att jag är av underlängd i förhållande till vikten så slår jag skallen om och om igen. Säger väl mer om annat än om längden men strunt i det ;)

Av Ulrika - 7 maj 2009 20:26


Trots att ingen pockat på att få se min reda på övervåningen så har jag bestämt att ni ska få den ynnesten ändå *tamtadaaa*


Först ber jag om ursäkt för den lite skruttiga kvaliten, kanske min älsklingsMake köper mig en ny om jag gullber honom *funderar*


Först ut är en förebild på min värsta garderob, tog bara från dörren för det är så smalt och svårt att visa, garderoben är ju kanske fyra meter lång. 

Sen kommer efterbilden. Betänk att vi inte har några övriga förrådsutrymmen. Var snäll med mig *ber*

Lite bättre får man väl ändå lov att säga. 

Nedan kommer en efterbild, tog aldrig någon förebild, hade ju så bråttom och började riva ut från denna också. Säcken som står där är sängkläder som ska ut till stugan. Sen är det två sådana galler hyllor på sidorna innehållandes dukar och handdukar.. 

Nedan är min stryk och tillskärningshörna. Draperiet är sytt av bruna fultyger, men det blev ganska fint ändå. Det som står där lutat mot väggen, grått, det du Mofs, är en kildyna. Den ska få ett överdrag eventually.. 

Nedan har vi underdelen, två stora lådor innehåller vadd och liknande, den tredje innehåller tygbitar och påbörjade projekt. Dom gröna är färdiga alster, UFO´n och små tygbitar. 

Nedan är mitt tygskåp. Randiga och rutiga tyger finns i lådorna, samt div andra sybehör, som band etc..

Notera Homer i sovrummet. Jag försökte ta bort blänket som var av hans reflexögon så han ser blind ut.
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se