Senaste inläggen

Av Ulrika - 21 maj 2009 10:01


Orkade inte hitta på någon rubrik. Dagen är seg. Otroligt seg, undertecknad har värk överallt, särskilt fotlederna vill inte samarbeta.

Det brukar dock bli bättre frampå dagen, så det är till att ge sig till tåls.

Men eftersom känslan är så här så antar jag att det blir begränsad städning idag, kanske att jag kan stappla omkring och torka lite damm.

Skulle också vilja ta ett par fönster på insidan, dom med kattsnor på. Nu har jag ju investerat i persienner som är ganska breda och sitter på insidan av fönstren så snoret kanske är ett tidigare problem nu. I denna omfattning iaf.


Vädret är vackert, idag också. Igår kväll blev det mulet och jag antog att ett regnväder var på gång, hade dessutom kunnat förklara min extra värk men där hade jag fel.


Idag är det torsdagssöndag. En röd torsdag, och då kan jag inte heller fara och hämta datorn som är färdig hos doktorn, den som ska säljas. Inte för att jag kan lägga ut den för jag är datornovis men så att den iaf finns hemma.

Imorgon är ju också en lurig dag, vilka har öppet och vilka har klämdag? En lördag far jag dock INTE. Huvva, åka på en lördag..

Det får bli till veckan.

Även städning kan ju ske till veckan *kom på* så jag kan ägna dagen åt annat.... hm..vad???... ja, till vad jag vill om jag vill.

Med detta så ska jag nu trava iväg efter en tekopp. Denna gång skall jag också komma ihåg att dricka upp den. Igår glömde jag två koppar te, kallt te vill jag inte ha så jag fick koka nytt.. Te är dyrt. Notera det min dumskalle!


Fridens!

Av Ulrika - 21 maj 2009 09:54Att det är vackert väder idag spelar ingen roll.

Det kan hagla i morgon

- blixtra och jag vet inte vad.


-Nalle Puh-

Av Ulrika - 20 maj 2009 21:45


Garanterat, för nu är ryggen öm och sömnig..Av Ulrika - 20 maj 2009 21:43


En av mina absoluta favoriter inom gammal hederlig rock. Håll till godo.

Ok, jag vet att jag är långrandig men jag har kul på youtube ikväll, letar gamla godingar. Jag har tråkigt. Jag är ensam. Och godissugen...

Av Ulrika - 20 maj 2009 21:04


Jag tycker ordet för detta är Tragisk. Kan denna människa må bra? Är detta en hel och lycklig människa? Har han någonsin varit det?

Jag tvivlar....

Jag tycker det är sorgligt.

Av Ulrika - 20 maj 2009 20:58


Hörde häromdagen en gammal goding. Michael Jackson var en stor idol för mig i min ungdom. Tyvärr så utvecklades han lite fel i mina ögon. Men som hitlåtsmakare och ägare av egen stil är han väl suverän..Av Ulrika - 20 maj 2009 20:15


Åh, kvällens finfina hälsning kom från en teleförsäljare. Alltså hon sålde inte telefoner utan VIA telefonen. Otroligt, när man inte är intresserad kan man bara dra. Härligt land Sverige där det är tillåtet att ringa hem till folk och ringa antingen två signaler eller 35 dvs tills någon svarar någonstans, då dom ringer till flera samtidigt.

Jag måste säga att vi värnar om integriteten, men se detta kan vi inte få bukt med, att folk får ringa upp privatpersoner och pracka på dom allsköns skit.

Nekar man får man luren i örat. Har hänt mig massor av gånger, men kanske dom bara är så mot mig, har någon annan varit med om att få luren i örat ??? Jag hoppas verkligen det för annars är det en konspiration värdig Watergate. Eller skandal menar jag kanske. Jag är inte så insatt ;)

 Det har då varit olagligt att använda uppringningsmaskiner men dom används ju hela tiden ändå.


Jag blir så jäkla upprörd. Och dom ringer så jäkla många gånger, en gång ringde samma nummer upp oss dagligen i 35 dar! Vi var i stugan så vi såg på presentatören. Otroligt.


Nå, nog om det. Maken ringde och meddelade att fläskfilen varit god, förrätten med salta våfflor, räkor, creme fraiche och löjrom också varit god. Dessutom var efterätten med bananasplit märkligt nog också god.

Jag meddelade honom att Risifruttin smakade utmärkt. Eller där ljuger jag, jag åt Ica´s Rismål som jag tycker är mycket godare, Risifrutti äter jag överhuvudtaget inte.

Maken bannade mig för att jag inte ätit riktig mat så jag lovade (läs vitljög) att laga ordentlig mat lite senare.


Men jag sa inte hur långt senare *Moahahaha* kanske imorgon eller dan därpå, jag är min egen nu och bestämmer själv över mat och sovtid *trotsig*

Skyll dig själv Make, för att hade du kommit hem så hade VI gått ut och ätit mumsig middag! Det är ditt fel att jag svälter *blundar och förnekar mina extra magar och mina dallriga överarmar*


Nu ska jag slötitta på Rent Hus. Nu är jag så lycklig över att så mycket hos mig är iordning nu, jämfört med tidigare. Så jag glädjer mig med dom deltagande även om jag inte kan fatta att någon vill tvätta sin byk så offentligt som dom gör.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se