Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Är ni med?

Av Ulrika - 18 april 2009 16:32


Hamnade till slut vid en hög papper i mitt syrum, trots uttagen semester (kanske bara tar en halvdag), och som jag tänkte sortera.

Resultatet blev en något mindre hög, det självklart skräpiga kastat men det övriga orört. Dock ej oläst. Hittade ett maskinskrivet papper med föjande text, ni har säkert hört eller läst det förut i samma eller något annorlunda ordaslydelse.


Är ni med?


- Stackars man, sade läkaren till den ovanligt foglige patienten. Kan ni ge mig någon anledning till att fått besvärligt med att hålla isär begreppen?


- Jodå, svarade patienten, jag gjorde bekantskap med en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med modern och någon tid därefter gifte min far sig med min styvdotter och därmed blev min hustru och jag själv svärföräldrar till min far. Min dotter blev samtidigt min mor.


- En tid därefter fick min styvmor, alltså min hustrus dotter en son och den pojken var naturligtvis min bror, eftersom han var min pappas son. Men han var också son till min hustrus dotter och alltså hennes dotterson, varför jag blev morfar till min bror.


- Så fick min hustru en pojke och denne blev min fars svåger. Min sons styvsyster och också hans farmor ty han är hennes styvsons barn. Min far är mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars hustru. Jag är således bror till min egen sn och han är mormors barn. Jag är min mors svåger och min hustru är min farmors mor - ja t.o.m min farmors mormor. Mitt barn är min farmors nevö och jag är farfar till mig själv. Jag är bror med min far och samtidigt både far och son till honom. Min hustru är min mormor, mo, svägerska, svärdotter. Jag är far och son till mig själv.


- Tack, sade läkaren. Då förstår jag.

 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

18 april 2009 17:32

näe jag försvann redan i syrummet*sucka tungt*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

18 april 2009 17:34

Det är mycket som har försvunnit i det rummet. Alltför mycket, dock ingen Mofs förräns nu
;)

 
Eva igen .....

Eva igen .....

18 april 2009 18:43

*MYCKET-förvirrad* usch va ja avskyr dessa "gåtor" *skrattar-gott-åt-mitt-dumma-förvirrade-huvud-som INTE kan räkna ut sånt däringa*

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se