Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Jag vann!

Av Ulrika - 21 maj 2009 22:37


Igår när jag kom hem så låg ett paket på bron. Till mig. Konstigt, jag kunde inte minnas att jag beställt från Lapp-Eliza. Var något restnoterat?

Jag tog in paketet och undrade om jag skulle öppna det eller kontakta Lapp-Eliza eller Elisabeth som hon heter. Nå, jag öppnade det och inuti låg en Tutto bag, en liten orange en. Ingen faktura eller orderbekräftelse följde med. Konstigt.


Jag gick och mailade Elisabeth och frågade om något blivit fel, jag har inte beställt någon och jag undrade om jag av misstag fått någon annans. Jag skrev också att rätt ska vara rätt, men svara snabbt innan jag börjar använda den ;)


Fick svar idag. Jag hade ju vunnit väskan! Bara en sån sak. Varje månad lottar dom ut tre vinster, en symaskin (sån jag har) en mellantuttobag (sån jag nyss sålt för att jag inte använde den) och en tuttobag mini. Precis som klippt och skuren för mig.

Tutto serien är bl.a en stor stabil väska på hjul, sen kan man köpa till väskor som passar att stå ovanpå. Detta är alltså för symaskiner och tillbehören, tyger och allt annat. Perfekt för kurser..


Så jag blev så glad för min vinst. Jag hade inte ens kollat på hemsidan, mailet hon skickade har jag inte sett röken av..

Vilken glad överraskning.


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska på lab för provtagning imorgon bitti och vill inte försova mig. När jag inte har Maken som kan puffa i mig, så kan jag numera lätt sova över en signal..


Nightynight


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se